Heggenscharen benzine

De benzine heggenschaar is geschikt voor het snoeien van kleine, maar ook voor het snoeien van grote oppervlakken. Een groot voordeel van deze snoerloze machines is de onbeperkte bewegingsvrijheid en door hun hoge vermogen reserves zijn ze ook super geschikt voor het snoeien van heggen met veel hout. Wel hebben deze heggenscharen benzine en onderhoud nodig.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Waar moet u op letten bij het aanschaffen van een Heggenschaar?

Eerst moet u goed duidelijk weten voor welke soorten snoeiwerk u de heggenschaar wilt gebruiken. Is het voor het onderhoud van uw eigen tuin of voor professioneel gebruik? Als u hier uit bent kan er een goed passende kettingzaag voor uw doeleinden gezocht worden. Let dan op

  • De lengte van het zaagblad
  • De motor en het vermogen van de motor
  • Het gewicht van de heggenschaar

Benzine heggenscharen: Bosgra heeft een uitgebreid assortiment

Bosgra heeft verschillende heggenscharen op benzine in het assortiment. Voor kleine en middelgrote tuinen zijn verschillende keuzemogelijkheden, maar ook voor de professionals hebben wij heggenscharen in onze showroom staan.

Bosgra is dealer van: Stihl, Ego, Stiga, Fiskars, Gardena

Bosgra bv in Hardegarijp

Wij helpen u graag bij het maken van de goede keuze. Ook adviseren wij graag over de heggenschaar die het beste in uw gazon past. U bent van harte welkom in onze showroom in Hurdegaryp, hier kunt u alle machines bekijken en eventueel testen, dit slechts op 10 minuten rijden vanaf Leeuwarden en Dokkum.

Of maak een afspraak in onze winkel