• Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak

Heggenscharen accu

Werkt u graag in alle rust, maar bespaart u liever niet op het vermogen? Of staan er te veel obstakels in uw tuin om gemakkelijk elektrisch te snoeien? Dan zijn onze accu heggenscharen geknipt voor u. Door hun krachtig accu leveren ze sterke snoeiresultaten. De bewegingsvrijheid is een groot voordeel van de accu heggenschaar. Ook zijn de accu machines geluidsarm en heeft u geen last van uitlaatgassen. De accumachines zijn dan ook goed in te zetten in geluidsgevoelige omgevingen. De accu heggenscharen met losse accu beschikken over het innovatieve modulesysteem. Dit houdt in dat de accu’s samen met de laders compatibel zijn met alle machinegroepen. Ook zijn de accu’s te verkrijgen in verschillende vermogensklassen, zo kunt u zelf de looptijd van de machine bepalen.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

De Accu heggenschaar; geschikt voor elke klus!

De heggenscharen met geïntegreerde accu zijn ideaal voor de kleinere tuinen. De heggenscharen met het Stihl compact Accusysteem van Stihl zijn de juiste keuze voor de middelgrote tuinen, terwijl de accu heggenscharen van het Stihl Pro Accusysteem speciaal ontwikkeld zijn voor de grotere tuinen en professioneel gebruik.

Innovatief modulesysteem Stihl

De Stihl accu's samen met de laders zijn compatibel met alle stihl machinegroepen. Dit houdt in dat u 1 en dezelfde accu kunt gebruiken voor verschillende soorten Stihl accu machines. Heeft u een Stihl heggenschaar en een Stihl bosmaaier? Dan kunt u met 1 accu toe, tenminsten als u beide machines niet tegelijkertijd gebruikt. De Stihl accu's zijn te verkrijgen in verschillende vermogensklassen. Dit bepaald de looptijd van de accu, deze looptijd kan verschillen per machine.

Voor accu heggenscharen van Stihl en Ego bent u bij Bosgra aan het goede adres

Bent u opzoek naar een accu heggenschaar? In onze showroom hebben wij een uitgebreid assortiment aan accuheggenscharen zodat u deze gemakkelijk kunt bekijken en eventueel zelfs kunt testen. Komt u gerust langs bij Bosgra in Hurdegaryp voor goed advies en een bakje koffie. 

 

 

 

Of maak een afspraak in onze winkel