Koetsentrailers

Met de Böckmann koetsentrailer kunt u gemakkelijk uw marathonwagen en paarden in 1 keer vervoeren. Een extra rit met een aanhanger is hierdoor verleden tijd. Er is plaats voor de koets aan de voorzijde van de trailer en deze is gemakkelijk te laden en te lossen doormiddel van oprijplaten. 

Bij Bosgra hebben wij verschillende koetsentrailers op voorraad staan. Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden passend bij uw wensen. U bent dan ook van harte welkom in onze showroom waar onze medewerkers voor u klaar zullen staan. 

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Koetsentrailer kopen? Bij Bosgra bent u aan het goede adres!

Het aanschaffen van een koetsentrailer is geen dagelijkse bezigheid. Bij Bosgra verkopen wij alleen trailers waar wij zelf compleet achter staan. Wij werken dan ook al jaren samen met Böckmann en hebben de ervaring in huis om u te helpen bij het vinden naar de trailer compleet naar uw wensen. De paarden kunnen veilig de weg op in een comfortabele en vertrouwde trailer.

Onderhoud van uw trailer

Bosgra heeft een moderne werkplaats met Bovag gecertificeerde monteurs. U kunt hier dan ook terecht voor als uw onderhoud en reparaties. Ook beschikken wij over een magazijn met een uitgebreide voorraad aan trailer onderdelen.  Bel (0511-472025) of mail (info@bosgra.nl) ons voor een offerte of voor meer informatie.

Exclusief Böckman dealer Friesland

Böckmann is al jaren marktleider in Nederland betreffende de verkoop van trailers en aanhangwagens. Sinds 1956 vervaardigd Böckmann Fahrzeugwerke al Paardentrailers, Aanhangwagens, Veewagens en Horse trucks. "Uit de praktijk voor de praktijk'' is het motto van Böckmann, aangezien de ontwikkelingen gebasseerd zijn op jarenlange ervaringen in de ruitersport en de transport branche. Graag combineren wij onze jarenlange ervaring met die van Böckmann en helpen u graag aan de paardentrailer die past bij uw wensen. U bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Hardegarijp waar onze medewerkers voor u klaar zullen staan. 

Of maak een afspraak in onze winkel