• Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak

1,5 paards trailers

Bij Bosgra in Hardegarijp hebben bij een groot assortiment aan 1,5-paards trailers op voorraad staan. Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen of mailen. Wilt u graag 2 paarden vervoeren? Neemt u dan eens een kijkje bij onze 2-paards trailers

Een 1,5-paards trailer wordt gebruikt voor het vervoeren van 1 paard met daarnaast nog  ruimte voor een veulen of pony. Voor de opbouw heeft u de keuze uit hout, polyester, aluminium of een combinatie van 2 van deze materialen.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Böckmann paardentrailers bij Bosgra Hardegarijp

Wij zijn exclusief dealer voor het merk Böckmann welke al jaren markleider is in Nederland. Böckmann Fahrzeugwerke vervaardigd al sinds 1956 Paardentrailers, Aanhangwagens, Veewagens en Horse trucks. "Uit de praktijk voor de praktijk'' is het motto van Böckmann, aangezien de ontwikkelingen gebasseerd zijn op jarenlange ervaringen in de ruitersport en de transport branche. Graag combineren wij onze jarenlange ervaring in de trailer verkoop met die van Böckmann en helpen u graag aan de paardentrailer die voldoet aan uw wensen. U bent dan ook van harte welkom in onze showroom waar onze medewerkers voor u klaar zullen staan. 

Zeer groot assortiment aan paardentrailers

Staat de trailer naar uw wensen niet op onze site? Wij helpen u graag met het samenstellen van de juiste paardentrailer voor uw situatie. Gezien het feit dat wij al jaren dealer zijn van het merk Bockman, kunnen wij u door onze ervaring probleemloos helpen aan een passende paardentrailer zodat u veilig en vertrouwd op pad kunt. 

Wilt u een paardentrailer huren in Friesland?

Wilt u liever nog geent trailer kopen? Bij Bosgra op slechts 10 minuten rijden vanaf Drachten en Leeuwarden kunt u een trailer huren. De kosten zijn €39,50 per dag exclusief borg. Voor meer informatie over de tailerverhuur of om een afspraak te maken voor het huren kunt het het beste even bellen met 0511-472025 of mailen naar ruiterhuis@bosgra.nl.

 

 

Of maak een afspraak in onze winkel