2 paards trailers

Bent u opzoek naar een 2-paards trailer? Bij Bosgra in Hardegarijp hebben bij een groot assortiment aan paardentrailers op voorraad staan. Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen of mailen. Wilt u ook graag uw koets vervoeren? Neemt u dan eens een kijkje bij onze koetsentrailers. 

Een 2-paards trailer wordt gebruikt voor het vervoeren van maximaal 2 volwassen paarden. Deze trailers zijn standaard uitgerust met een deurtje aan de zijkant en een neergaande achterklep. De opbouw kunt u helemaal zelf bepalen. U kunt kiezen uit hout, aluminium, polyester of een combinatie van 2 van deze materialen.

 

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Extra opties tweepaards trailer

Alle Bockmann trailers worden standaard geleverd met ruim pakket aan accesoires welke verschilt per type paardentrailer. Hierbij kunt u denken aan het veiligheids-boxstangensysteem Multi Safe System (MSS) of het World Class chasis voor extra rijcomfort. Als extra optie zou u bijvoorbeeld een zadelkamer toe kunnen voegen aan de 2-paards trailer, zo kunt u gemakkelijk al uw materialen in de trailer kwijt. De Bockmann master is leverbaar in verschillende knallende kleuren en ook is het vaak mogelijk om het deurtje aan de zijkant te vervangen door een neergaande klep. Meer meer informatie over de extra opties kunt u gerust contact met ons opnemen. 

Speciaal rijbewijs voor het rijden met paardentrailer?

Regelmatig krijgen wij vragen over het benodigde rijbewijs voor het rijden met een paardentrailer. De geldige rijbewijzen in Nederland zijn B, B+ of BE. Het maximale toegestane gewicht bepaald welk rijbewijs u nodig heeft voor uw combinatie. Kijkt u hier voor meer meer informatie over de benodigde rijbewijzen voor het rijden met trailer en om te bepalen welk rijbewijs u nodig heeft.

Onderhoud en reparaties bij Bosgra in Hurdegarijp op slechts 10 minuten vanaf Leeuwarden

Wij beschikken over een moderne werkplaats met Bovag gecertificeerde monteurs waar u terecht kunt voor al uw onderhoud en reparaties. Bovendien hebben wij in ons magazijn een uitgebreide voorraad aan onderdelen. Bel (0511-472025) of mail (info@bosgra.nl) ons voor een offerte of voor meer informatie.

Of maak een afspraak in onze winkel