Caps

Caps

Persoonlijke bescherming in de paardensport is super belangrijk. Bosgra heeft dan ook een zeer breed assortiment aan veiligheidshelmen zodat u gegarandeerd zult slagen! Een paardrijhelm is verplicht om te dagen tijdens het rijden op een manege en bij het rijden van wedstrijden. Bij Bosgra vindt u al een veiligheidshelm v.a. €39,95!

De caps worden steeds modieuzer, lichter en comfortabeler. Zo kunt u kiezen voor een cap met glitters, een cap in een knallende kleur, een cap met een zonneklep voor in de zomer, maar natuurlijk hebben wij ook de standaard zwart fluwelen paardrijcap in ons assortiment. Tegenwoordig zijn heel veel veiligheidshelmen verstelbaar, erg handig als uw kind nog in de groei zit of als u uw helm gemakkelijk wilt verstellen. 

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Verstelbare veiligheidshelmen

Zit uw kind nog in de groei of wilt u graag uw helm gemakkelijk kunnen verstellen? Dan is een verstelbare helm de perfecte oplossing voor u! Door middel van een draaiknop aan de achterzijde van de helm kan deze afgesteld worden. Een verstelbare helm heeft vaak 3 of 4 schalen, in deze schalen kan de helm versteld worden. Super geschikt voor kinderen, de cap groeit gewoon met ze mee!

Welke maat cap heb ik nodig?

Het is niet altijd gemakkelijk om de goede maat cap te kiezen. Als de cap te strak zit krijgt u hoofdpijn, als de cap te los zit zakt de cap op uw neus. Wij bepalen de juiste maat cap door u verschillende maten en soorten te laten passen. Er is namelijk een verschil tussen een ronde vorm helm en een ovale vorm helm. Om uw cap maat ongeveer te kunnen bepalen moet u de omtrek van uw hoofd meten op het breedste punt. Dit aantal centimeters is ongeveer uw cap maat. 

Tip: Als u niet goed weet welke maat u nodig heeft, kom dan gerust langs om te passen. Wij adviseren u graag!

Een brede selectie aan veiligheidshelmen

Of u nu een sportieve, lichtgewicht helm zoekt van bijvoorbeeld Casco of een klassieke helm van Charles Owen, u bent bij Ruiterhuis Bosgra aan het juiste adres. Wij hebben een brede selectie aan merken zodat wij voor zowel de menner, de beginnende ruiters als de professionele ruiter en geschikte paardrijcap hebben. Al onze veiligheidshelmen, in welke prijscategorie dan ook, voldoen aan de vereiste veiligheids keurmerken. De volgende merken caps hebben wij o.a. op voorraad: Kask, Charles Owen, One K, Casco, BR, Harry’s Horse, Horka en QHP.

Online een veiligheidshelm bestellen

Bestellen bij Bosgra kan tegenwoordig gewoon thuis op de bank wanneer het u uitkomt. Uw bestelling wordt gratis verzonden v.a. €49,- (Nederland) en €75,- (België, Duitsland). Wilt u toch liever eerst even passen in de winkel? Komt u dan gerust langs in onze showroom in Hardegarijp. 

Of maak een afspraak in onze winkel