Tuigen

Tuigen

Tuigen

Zoek u een compleet tuig voor u paard? Met onze ruime collectie aan tuigen van het merk Ideal garanderen we voor elk soort paard de beste kwaliteit voor een goede prijs. De verschillende soorten Ideal tuigen die u bij ons online kunt kopen zijn de Friese tuigen, Zware marathon tuigen, Luxe marathon tuigen, Leathertech tuigen, Eurotech kunststof tuigen en de Webtech kunststof tuigen. Deze tuigen zijn verkrijgbaar als enkelspan, dubbelspan en vierspan.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Ervaar zelf de diverse soorten tuigen in onze winkel

Exclusief Ideal tuigen dealer in Friesland

Als enige Ideal dealer van Friesland vindt u bij ons een ruime keuze aan tuigen. Voor elk type paard kunt u bij Ruiterhuis Bosgra een passend Ideal tuig vinden. Op onze menafdeling kunt u ook alle verschillende soorten tuigen bekijken en het materiaal voelen. Zoekt u een tuig voor een Fries paard? Wij geven u graag een vakkundig advies over het juiste tuig in uw situatie. We hebben een eigen binnenmanege, waar we het tuig gemakkelijk kunnen passen. 

Compleet paardentuig kopen bij Bosgra

Bosgra levert complete Ideal tuigen voor ieder paard. Zo zijn de tuigen verkrijgbaar in enkelspan, dubbelspan en vierspan uitvoeringen. Heeft u graag een tuig op maat? Kom dan bij ons langs in het Ruiterhuis!

  •   Exclusief Ideal tuigen dealer in Friesland 
  •   Het tuig zelf passen in onze eigen binnenmanege
  •   Vanaf een besteding van € 75,- gratis bezorging
Of maak een afspraak in onze winkel