• Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak

Recreatiewagens

Bosgra heeft een zeer veelzijdig aanbod aan recreatiewagens waarmee u prachtige buitenritten kunt maken en recreatief mee kunt rijden. De kwaliteit van een topmerk voor een goede prijs en met een goede persoonlijke service.

Wij hebben een ruim aanbod aan menwagens, zowel in onze showroom als op onze website vindt u verschillende uitvoeringen. U bent van harte welkom in onze showroom in Hardegarijp waar wij u graag adviseren over de meest geschikte recreatiewagen voor u!

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Op zoek naar een menwagen?

Staat de marathonwagen van uw keuze niet in onze showroom? Wij helpen u graag met het samenstellen van de juiste menwagen voor uw situatie! De fanatieke marathon rijder, maar ook de recreatie menner kunnen wij aan de geschikte menwagen helpen.

Liever een tweedehands menwagen?

Wij hebben niet alleen nieuwe menwagens, maar ook regelmatig gebruikte recreatie- en marathonwagens staan. Deze worden, voordat ze de deur weer uit gaan, eerst uitvoerig nagekeken in onze gecertificeerde werkplaats.  

Een uitgebreid assortiment aan losse onderdelen voor uw marathonwagen

Bosgra beschikt over een magazijn met een ruime voorraad aan onderdelen voor uw menwagen. Ook kunt u in onze moderne werkplaats terecht voor bijvoorbeeld de jaarlijkse onderhoudsbeurt. Komt u gerust langs in ons showroom in Hardegarijp, bel 0511-472025 of mail ons voor meer informatie.

Of maak een afspraak in onze winkel