• Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak

Marathonwagens

Bent u opzoek naar en nieuwe Marathonwagen? In onze showroom in Hardegarijp vindt u een ruim assortiment aan marathonwagens met een zeer goede prijs kwaliteits verhouding. In combinatie met onze Ideal tuigen bent u compleet voorzien van fantastisch materiaal!

Een goede uitrusting is de basis voor een top combinatie. Wij helpen u graag aan dit materiaal! Door onze ervanring kunnen wij u uitstekend advisiren en doen dit dan ook graag onder het genot van een bakje koffie. 

 

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Veiligheid voorop

Bosgra biedt marathonwagens van alleen de top merken zoals o.a. Glinkowski. Hierbij bent u verzekerd van optimaal comfort voor zowel menner als paard. Een goede degelijke wagen draagt uiteraard bij aan de veiligheid. Ook worden de marathon wagens compleet afgeleverd, u hoeft er dus zelf niets meer aan te doen, en kunt direct op pad. Wel is het natuurlijk belangrijk de wagen goed te onderhouden en regelmatig een onderhoudsbeurt te geven. Ook hiervoor bent u bij Bosgra aan het goede adres.   

Vele opties mogelijk!

De meeste marathonwagens zijn standaard al voorzien van een uitgebreid pakket aan ''opties'' welke u zonder extra kosten naar uw wensen in kunt vullen. Natuurlijk is het ook mogelijk om te menwangen nog van extra opties te voorzien zoals stuur vertraging, RVS spaken, een ruw lederen bok kussen en meer. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie.

Een ruim assortiment aan losse onderdelen voor uw marathonwagen

Bosgra beschikt over een magazijn met een uitgebreide voorraad aan onderdelen. Mochten we nou net het onderdeel welke u nodig heeft niet op voorraad hebben? Dan doen wij ons uiterste best deze zo snel mogelijk voor u te bestellen.

Of maak een afspraak in onze winkel