Plateauwagens

Heeft u een aanhanger nodig voor het vervoeren van zware goederen? Dan is een plateawagen geschikt voor u! Een plateauwagen kan geleverd worden in verschillende uitvoeringen, neerklapbare borden kunnen het lossen en laden een stuk gemakkelijker maken en met oprijplaten kunt u gemakkelijk machines op en af laden.

Bij Bosgra in Hardegarijp hebben we verschillende soorten en maten plateauwagens op voorraad staan. Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen. Bent u opzoek naar een aanhanger voor het vervoeren van lichtere materialen? Kijkt u dan eens bij onze bakwagens.

 

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Vele accessoires plateauwagens

Onze plateauwagens worden als een standaard uitvoering geleverd, dit kan verschillen per model aanhanger. De PSX heeft bijvoorbeeld standaard vele bindmogelijkheden voor het vastzetten van uw lading. Er zijn bindhaken in de vloer en bindogen aan buitenzijde van het chassis. Bovendien kunnen aan de buitenzijde in het aluminium bord nog extra bindhaken gemonteerd worden voor de bevestiging van een ladingsnet. Om de aanhangwagen geschikt te maken voor het werk waar u deze voor in wilt zetten zijn er verschillende accessoires verkrijgbaar zoals opzethekken, opzetborden, huiven en vlakzeil. 

Welk rijbewijs heb ik nodig om met een plateauwagen te mogen rijden?

U heeft rijbewijs B, B+ (code96) of BE nodig om met een aanhanger te mogen rijden achter uw auto. Welk rijbewijs u moet hebben, hangt af van de maximale toegestane massa en het voertuig dat de aanhanger trekt. Om te kijken welk rijbewijs u voor uw combinatie nodig heeft klik u hier of neemt u contact met ons op.

Onderhoud en reparatie voor uw plateauwagen Hardegarijp 

In onze moderne werkplaats met Bovag gecertificeerde monteurs op slechts 10 minuten rijden vanaf Leeuwarden kunt u terecht voor al uw onderhoud en reparaties. Heeft u onderdelen nodig om zelf u aanhanger te repareren? Wij beschikken over een magazijn met een uitgebreide voorraad aan onderdelen. U bent van harte welkom in onze showroom in Hardegarijp, bel 0511-472025 of mail ons voor een offerte of voor meer informatie.

 

 

 

Of maak een afspraak in onze winkel