Bakwagens

Een bakwagen is een open aanhangwagen geschikt voor het vervoeren van lichteren materialen. De kleinere bakwagens hebben een maximum draagvermogen tot 750kg. De grotere bakwagens met een draagvermogen van meer dan 750kg kunt u gebruiken voor het verplaatsen zwaardere goederen zo als bijvoorbeeld bouwmaterialen en machines. 

Bij Bosgra in Hardegarijp hebben wij een ruim assortiment aan bakwagens op voorraad staan en adviseren wij u graag over de best passende aanhangwagen voor uw werkzaamheden.  

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Een enkelas of een tandemas?

Het grote voordeel van een tandemas bakwagen in vergelijking met een enkelassige bakwagen is het hogere maximale laadvermogen. De tandemas kan een hogere maximale massa dragen, waardoor u ook weer meer mag vervoeren. Een enkelassige bakwagen is iets kleiner en komt u dan ook het meest tegen op de weg. Deze aanhanger is door het formaat gemakkelijk te stallen en daarbij komt dat de meeste enkelassige bakwagens gewoon met rijbewijs B getrokken mogen worden. Voor meer informatie over de benodigde rijbewijzen kijkt u hier.

Bakwagens: een uitgebreid assortiment

Bosgra heeft heel wat verschillende soorten aanhangwagens is het assortiment. Wij bieden u dan ook graag de best passende transport oplossing, zowel voor de zakelijke als particuliere gebruiker. In onze showroom in Hardegarijp helpen wij u graag bij het vinden van uw ideale aanhangwagen.

Ook voor het onderhoud van uw aanhangwagen kunt u bij Bosgra terecht

Naast de uitgebreide showroom beschikt Bosgra over een gecertificeerde werkplaats met ervaren monteurs. Hierdoor kunnen wij al onze aanhangers direct gebruiksklaar afleveren en na de aanschaf kunt u ook voor het onderhoud bij ons terecht.Wij helpen u graag verder.

Of maak een afspraak in onze winkel