Landbouwmechanisatie

Wij zijn dealer van Deutz Fahr tractoren en hooibouwwerktuigen en diverse andere gerenommeerde merken. Mechanisatie voor de veehouderij was de basis van Joh. Bosgra BV in 1967.  Wij hebben dan ook een zeer ruime ervaring met het leveren van de juiste machines zoals tractoren hooibouwwerktuigen, maaiers en schudders, zodenbemesters, kuilsnijders en voermengwagens.
Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Verkoop én onderhoud van landbouwmechanisatie

Naast Deutz-Fahr leveren we de merken Strautmann, Seko, Jako, Beco, Wifo, Beck, en Bogballe. Daarnaast hebben we ook occasions. Voor meer informatie, kom gezelling langs of bel onze vertegenwoordiger, Siemon Meindertsma (mobiel bereikbaar op 06-22825105), voor de tractor of machine, die u zoekt.

In onze professioneel uitgevoerde werkplaats, garanderen onze monteurs, met hun jarenlange ervaring, een uitstekende service. Voor reparaties en preventief onderhoud voor alle merken tractoren en werktuigen kunt u bij ons terecht. In ons eigen magazijn hebben we een ruime onderdelenvoorraad. Ook voor hydrauliekonderdelen en hydrauliekreparaties kunt u bij ons terecht.

Tevens verzorgen wij voor u VCA-keuringen In onze winkelshowroom en op de webwinkel,,,,,,,,,,, vindt u een uitgebreid assortiment agrarische artikelen, boerengereedschappen, werkkleding, veegeneesmiddelen, stalbenodigdheden onderhoudsmiddelen en miniatuur tractoren en landbouwwerktuigen. Onze verkopers kunnen u uitstekend adviseren over welk product het beste bij uw situatie past

Of maak een afspraak in onze winkel